Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sivassp1/public_html/includes/classes/PHPFusion/Panels.inc(330) : eval()'d code on line 1
Parse error: syntax error, unexpected 'id' (T_STRING) in /home/sivassp1/public_html/includes/classes/PHPFusion/Panels.inc(330) : eval()'d code on line 166
bu yıl takımın en iyisini seçmek gerçekten zor..en çok atıf ve cicinho'nun hakettiğini düşünüyorum...da costa yaklaşık 10 maç ceza aldığı için oynayamadı..bu sebepten dolayı Da costa 'dan daha çok emeği olanlar var..ve bir de atıf birçok yerden ödül alacağı için ,biz CİCİNHO'yu seçsek biz de onu ödüllendirsek daha şık olur bence...
bu yıl takımın en iyisini seçmek gerçekten zor..en çok atıf ve cicinho'nun hakettiğini düşünüyorum...da costa yaklaşık 10 maç ceza aldığı için oynayamadı..bu sebepten dolayı Da costa 'dan daha çok emeği olanlar var..ve bir de atıf birçok yerden ödül alacağı için ,biz CİCİNHO'yu seçsek biz de onu ödüllendirsek daha şık olur bence...
Herkes özgür oylamada kim 1. çıkarsa ona ödül veririz.....
Hakan Arslan'ın listede olmaması beni üzdü.Bence bu sene Manuel Da Costa Kasımpaşa maçı hariç en iyisiydi ama Aatıf her maçta en iyiydi bu yüzden oyum Cicinho'ya.
Bu yapabilmek forumdaki tüm tartışma konularını görüntüle.
Bu yapabilmek forumda yeni bir tartışma konusu başlatın.
Bu yapamamak tartışmas konusuna cevap verin.
Bu yapamamak tartışma konusundaki anketi düzenle.
Bu yapamamak tartışma konusundaki ankete oy kullanın.
Bu yapamamak forua ek dosya yükleyin.
Bu yapamamak forumdaki ek dosyaları indir.