Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sivassp1/public_html/includes/classes/PHPFusion/Panels.inc(330) : eval()'d code on line 1
Parse error: syntax error, unexpected 'id' (T_STRING) in /home/sivassp1/public_html/includes/classes/PHPFusion/Panels.inc(330) : eval()'d code on line 166
Değerli Yiğido ve yiğideler bu sezonun en iyi oyuncsunu seçiyoruz sizlerinde oy birliği ile yılın oyuncusunu seçip seçdiğimiz oyuncuya plaket takdim edeceğiz..
Anket : 28.06.2013 Cuma akşamı 24:00 da kapanacaktır
arkadaşlar oylama tamamen demokratik bir ortamda yapılmaktadır.borjan ın kazanmasını çok istediğim doğru ama herhangi bir faaliyetim yok :))) tabii ki atıf da biziim futbolcumuz herkes gibi ben de atıf ı çok sever ,futbolunu da beğenirim.. sanırım borjan a fazla gaz vermişim crazy falan dedik ,taraftar seni böyle seviyor dedim...iyice dellendi. :)))
muhakakkaki takıma en çok katkı sağlayan 2 oyuncu arasında geçecektir gönül isterki hepsine birden ödül vermek ama herşeyin olduğu gibi bu anketinde bir birincisi olacak gönlüm Aatif Chahechouhe dan yana hadi hayırlısı...
Spor Toro Süper Lig ilk yarisinda ve Ziraat Türkiye Kupasinin genelinde Aatif Chahechouhe
Ikinci yarinin oyuncu : Hakan ARSLAN
::::::::::::::::::: SONUC itibariyle --- 18Milan BORJAN
Kasimpasa 1 atti ,Bjk ya 1 atti 6 puan oldu ,ZTK ilk yari final ilk macta 1 gol 1 asist ile maci kazandirdi , sonra herzaman caliskan bir isimdi , lakin Milan Borjan gercekden olmasaydi kümeye cokdan düsmüstük. Kendisini gercekten cok gelistirmis. Ama tabiki onunda eksikleri var, onnu da zamninda giderecektir insallah-.
Ayrica Ziya Erdal ile asit Kralli Erman KILIC ile Ümit Kurt'unda bu sezon takima paylari büyükdü.
Bu yapabilmek forumdaki tüm tartışma konularını görüntüle.
Bu yapabilmek forumda yeni bir tartışma konusu başlatın.
Bu yapamamak tartışmas konusuna cevap verin.
Bu yapamamak tartışma konusundaki anketi düzenle.
Bu yapamamak tartışma konusundaki ankete oy kullanın.
Bu yapamamak forua ek dosya yükleyin.
Bu yapamamak forumdaki ek dosyaları indir.